Λ.Ε.Α.Φ.Η.: Εκλογή μελών Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής διανεμητικού λογαριασμού PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016 07:06

Βέροια 06/09/2016

Αρ Πρωτ  63

 

Θέμα: Εκλογή μελών Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής διανεμητικού λογαριασμού.

 

Εκ του καταστατικού ο Λογαριασμός διοικείται από επταμελές διοικητικό συμβούλιο που εν μέρει εκλέγεται από τη Γενική Συνέλευση. Ειδικότερα “exofficio” μετέχουν ο Πρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και ο Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου που καταλαμβάνουν τις αντίστοιχες θέσεις. Για την συμπλήρωση των λοιπών θέσεων του Δ.Σ. ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία. Κάθε μέλος που λειτουργεί φαρμακείο για τουλάχιστον τρία χρόνια έχει δικαίωμα να υποβάλει υποψηφιότητα στις εκλογές προς ανάδειξη των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Η υποψηφιότητα υποβάλλεται με έγγραφη αίτηση που κατατίθεται στα γραφεία του Λογαριασμού 5 ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών. (11 Νοεμβρίου). Κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να θέσει σταυρό προτιμήσεως σε τρεις ( 3 ) το πολύ υποψηφίους.
Μέλη του διοικητικού  συμβουλίου  εκλέγονται κατά σειρά οι τέσσερις (4) που έλαβαν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.

Η Γενική  Συνέλευση  μαζί με την εκλογή του Δ.Σ. προβαίνει και στην εκλογή εξελεγκτικής  επιτροπής που αποτελείται από τρία ( 3 ) μέλη του Λογαριασμού που δεν είναι μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και της Εφορευτικής Επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη τα οποία έχουν υπογράψει αίτηση-δήλωση συμμετοχής στον Λ.Ε.Α.Φ.Η.

  

Ο Πρόεδρος                                                                         O Γ.Γραμματέας

Κί μων Παράσχου                                                               Αργύρης Φουκαλάς