"Συνοδευτικό σημείωμα υποβολής" και υποδείγματα τιμολογίων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 08:00

Από τη διαδικτυακή πύλη https://www.eopyykmes.gr του Κέντρου Μηχανογραφικής Επεξεργασίας Συνταγών (ΚΜΕΣ) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. παρέχονται πλέον και οι ακόλουθες υπηρεσίες:
        • «Κρατήσεις Ε.Τ.Α.Α.» με την οποία το φαρμακείο αποκτά αφενός πρόσβαση στις εισφορές που κρατήθηκαν υπέρ E.T.A.A. και αφετέρου μπορεί να εκτυπώσει σχετική βεβαίωση των αντίστοιχων παρακρατήσεων ανά ημερολογιακό μήνα.
        • «Συνοδευτικό σημείωμα υποβολής και υποδείγματα τιμολογίων» με την οποία το φαρμακείο εισάγοντας τα απαιτούμενα στοιχεία μπορεί να εκδώσει υποδείγματα των τιμολογίων που θα υποβάλει καθώς και το συνοδευτικό σημείωμα που απαιτείται πλέον σε κάθε υποβολή.

Μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας τη διαδικτυακή πύλη μέσω του συνδέσμου https://www.eopyykmes.gr/login.xhtml, χρησιμοποιώντας για τον Αρ. Συμβασης 2******* το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας, όπως αναγράφεται παρακάτω:

Όνομα χρήστη: *******
Συνθηματικό χρήστη: ********

Εφόσον έχετε συνδεθεί, αν θέλετε να αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (π.χ. διεύθυνση, email) ή τον κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε τον σύνδεσμο https://www.eopyykmes.gr/account_settings.xhtml