Τοπικά θέματα
Φ.Σ. Ημαθίας, Πρόσκληση σε Γ.Σ. αρχαιρεσιών εκλογικής αναπλήρωσης, Κυριακή 2-4-2023 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2023 09:05

Αρ. πρωτ:79      

Βέροια, 21/02/2023

                                   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Α. Παρακαλείσθε, όπως την 02/04/2023 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 προσέλθετε στη συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως του Φαρμακευτικού Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας, Πάροδος Θεσσαλονίκης 131, στη Βέροια με τo εξής θέμα.

Α. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογική αναπλήρωση

  • 1 μέλους για το Δ.Σ..

Β. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση της Γ.Σ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 09/04/2022 στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας, Πάροδος Θεσσαλονίκης 131, στη Βέροια.

«Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από 13:30 μέχρι 16:00».

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του ν. 3601/28 και του άρθρου 1 παρ. 4 του ν.328/76, η συμμετοχή των μελών των Φαρμακευτικών Συλλόγων είναι υποχρεωτική και εκείνοι που δεν θα ψηφίσουν θα διωχθούν πειθαρχικά με τις από το νόμο προβλεπόμενες ποινές (παρ. 4,5 άρθρου 1 ν. 328/76).

       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΚΑΤΗ ΣΟΦΙΑ                                   ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Υποψήφιοι Εκλογών:

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ»

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

1. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

 

 

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

1. ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

 

  

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

1. ΑΝΤΙΦΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

 
Λ.Ε.Α.Φ.Η. , Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, Κυριακή 2-4-2023 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2023 08:46

Αρ. πρωτ: 15    

Βέροια, 21/02/2023

                                   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Α. Παρακαλείσθε, όπως την 31/03/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 προσέλθετε στη συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως του Λ.Ε.Α.Φ.Η., που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας, Πάροδος Θεσσαλονίκης 131, στη Βέροια με τα εξής θέματα.

α. Απολογισμός 2022

β. Προϋπολογισμός 2023

Β. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση της Γ.Σ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/04/2022, ώρα 11:00, στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας, Πάροδος Θεσσαλονίκης 131, στη Βέροια.

 

       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΚΑΤΗ ΣΟΦΙΑ                                   ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 
Φ.Σ. Ημαθίας, Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, Κυριακή 2-4-2023 PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2023 08:39

Αρ. πρωτ: 78  

Βέροια, 21/02/2023

                            

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Α. Παρακαλείσθε, όπως την 31/03/2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 προσέλθετε στη συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως του Φαρμακευτικού Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας, Πάροδος Θεσσαλονίκης 131, στη Βέροια με τα εξής θέματα.

α. Απολογισμός 2022

β. Προϋπολογισμός 2023

Β. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση της Γ.Σ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/04/2022, ώρα 10:00,στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας, Πάροδος Θεσσαλονίκης 131, στη Βέροια.

       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΚΑΤΗ ΣΟΦΙΑ                                   ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 
ΦΣ Ημαθίας: Διαχείριση - αποκομιδή επικίνδυνων αποβλήτων φαρμακείων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 21 Μάρτιος 2023 07:18

Βέροια 20/03/2023

                                                                                                    Αρ. Πρωτ. :109

 

Προς Μέλη

Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας

 

Θέμα: Διαχείριση - αποκομιδή επικίνδυνων αποβλήτων φαρμακείων

 

Σας ενημερώνουμε ότι το διάστημα 18/4 έως 21/4 θα πρέπει να επιστραφούν στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας το χάρτινο κυτίο (hospitalbox) και το δοχείο αιχμηρών αντικειμένων τα οποία σάς παραδόθηκαν τον Οκτώβριο, για την αποκομιδή μολυσματικών αποβλήτων, προκειμένου να προωθηθούν για καταστροφή. Τα φαρμακεία της Νάουσας μπορείτε να παραδώσετε τα κυτία στο φαρμακείο της προέδρου Κατή Σοφίας. Τα φαρμακεία της Αλεξάνδρειας μπορείτε να παραδώσετε τα κυτία στο φαρμακείο της αντιπροέδρου Οικονομοπούλου Αικατερίνης.

Στο χάρτινο κυτίο στο οποίο έχετε αναπτύξει την κίτρινη σακούλα της συσκευασίας, όπως σας παραδόθηκε, τοποθετούνται βαμβάκια, γάζες και ό,τι έρχεται σε επαφή με μολυσματικά υγρά. Το δοχείο αιχμηρών αντικειμένων τοποθετείται μέσα στο χάρτινο κυτίο και εντός της κίτρινης σακούλας. Μετά την τοποθέτηση κλείνετε την κίτρινη σακούλα και σφραγίζετε το χάρτινο κυτίο σύμφωνα με το σχέδιο έξω από το κυτίο.

Με την παραλαβή των συνταγών Μαρτίου, θα σας παραδοθεί μία ακόμα εξωτερική κίτρινη σακούλα μέσα στην οποία θα τοποθετήσετε το χάρτινο κυτίο, αφού το σφραγίσετε, για ασφαλή μεταφορά.

Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος της διαχείριση της απόσυρσης επικίνδυνων αποβλήτων έχει αναλάβει για τα μέλη του ο Σύλλογος και μέρος τους θα επιδοτηθεί και από τον Π.Φ.Σ.

Η Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                        Μουρτζίλας Γεώργιος

 
ΦΣ Ημαθίας, Δελτίο Τύπου, Επιτυχής διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου 12-3-2023 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Μάρτιος 2023 11:17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                           

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ‘Αιγές Μέλαθρον’ το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το ΙΔΕΕΑΦ (Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών), με θέμα: ‘Σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων – ο ρόλος του φαρμακοποιού’.

Στο πρόγραμμα της 8ωρης εκπαίδευσης συμμετείχαν εκτός από τους φαρμακοποιούς της Ημαθίας και οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας, Καστοριάς, Πιερίας και Φλώρινας.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε με την επιστημονική ευθύνη του Καθηγητή Παιδιατρικής Πνευμονολογίας, Διευθυντή Γ’ Παιδιατρικής κλινικής ΑΠΘ, ΓΝΘ ‘Ιπποκράτειο’ κ. Ιωάννη Τσανάκα και της επιστημονικής του ομάδας.

Το ΔΣ και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας ευχαριστούν θερμά τον κ. Τσανάκα, επίσης τον Αν. Καθηγητή ΑΠΘ κ. Φώτιο Κυρβασίλη, την Αν. Καθηγήτρια ΑΠΘ κ. Ελπίδα Χατζηαγόρου και την Πνευμονιολόγο κ. Ελένη Καρέτση, για τις πολύτιμες γνώσεις τους και την εκπαίδευση που προσέφεραν σε όλους τους συμμετέχοντες φαρμακοποιούς.

 

 

Η Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                        Μουρτζίλας Γεώργιος

 
ΦΣ Ημαθίας, Δελτίο Τύπου,Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων. Ο ρόλος του φαρμακοποιού» PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2023 09:45

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                           

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων. Ο ρόλος του φαρμακοποιού»

 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας, διοργανώνει στη Βέροια εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Σωστή χρήση συσκευών χορήγησης εισπνεόμενων φαρμάκων. Ο ρόλος του φαρμακοποιού, την Κυριακή 12 Μαρτίου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και το ΙΔΕΕΑΦ (Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών).

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με την επιστημονική ευθύνη του Καθηγητή Παιδιατρικής Πνευμονολογίας, Διευθυντή Γ’ Παιδιατρικής κλινικής ΑΠΘ, ΓΝΘ «Iπποκράτειο» κ. Ιωάννη Τσανάκα και της επιστημονικής του ομάδας.

Στο πρόγραμμα της 8ωρης εκπαίδευσης συμμετέχουν εκτός από τους φαρμακοποιούς της Ημαθίας και οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Γρεβενών, Κοζάνης, Πέλλας, Καστοριάς, Πιερίας και Φλώρινας.

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η αποτελεσματική παρέμβαση του φαρμακοποιού για τη σωστή χρήση των εισπνεόμενων φαρμάκων σε ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα.

 

Η Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                        Μουρτζίλας Γεώργιος

 
ΦΣ Ημαθίας, Δίωρη στάση εργασίας από τους φαρμακοποιούς της Ημαθίας την Τετάρτη PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 07 Μάρτιος 2023 10:29

                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                           

Δίωρη στάση εργασίας από τους φαρμακοποιούς της Ημαθίας την Τετάρτη

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη, αποφάσισε ομόφωνα, για την Τετάρτη 8/3, δίωρη στάση από τις 08:00 έως τις 10:00, διεκδικώντας το δικαίωμα στην ασφάλεια και την υγεία.

Το κοινό θα εξυπηρετείτε για έκτακτες ανάγκες από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

 

Η Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                        Μουρτζίλας Γεώργιος

                            

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ: ΒΕΧΤΣΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΟΥΣΑ:ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:ΔΑΥΙΔΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

 

 
ΦΣ Ημαθίας, Δελτίο Τύπου: Συμμετοχή σε έκτακτη αιμοδοσία στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας για τους τραυματίες των Τεμπών PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 02 Μάρτιος 2023 10:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                           

Συμμετοχή σε έκτακτη αιμοδοσία στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας για τους τραυματίες των Τεμπών

OΦαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του προς τους τραυματίες του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος προτρέπει τα μέλη του να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας συμμετέχοντας στις αιμοδοσίες που οργανώνονται από τα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες.

Για διευκόλυνση της διαδικασίας σας παραθέτουμε τα ωράρια λειτουργίας των κέντρων αιμοδοσίας που ανακοινώθηκαν από τα νοσοκομεία.

Σήμερα στο Νοσοκομείο Βέροιας, το Τμήμα Αιμοδοσίας θα λειτουργήσει μέχρι τις 13:30 (τηλ. 2331351173)

Κανονικό ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές από τις 9 μέχρι τη 1 και από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα. Τα Σαββατοκύριακα από 10 μέχρι τη 1.

Στο Νοσοκομείο Νάουσας οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Τμήμα Αιμοδοσίας καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα. (τηλ. 2332350200). Τα Σαββατοκύριακα από τις 9 μέχρι τη 1.

 

Η Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                        Μουρτζίλας Γεώργιος

 
ΦΣ Ημαθίας, Δελτίο Τύπου, Αποστολή βοήθειας στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2023 09:26

14/02/2023

Δελτίο Τύπου

Αποστολή βοήθειας στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

        Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας με απόφαση του προσφέρει Υγειονομικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία. Το υλικό αυτό θα παραδοθεί στην οργάνωση “Φαρμακοποιοί του Κόσμου” ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βάσει των υφιστάμενων αναγκών.

            Οι φαρμακοποιοί της Ημαθίας παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και συμβάλουν και από τη δική τους πλευρά στην ανακούφιση των πληγέντων, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθεια, ξεπερνώντας ακόμα και τα σύνορα της χώρας μας.

            Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε για να στηρίξουμε και να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την ανείπωτη τραγωδία.

 

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Ημαθίας

 

Η Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                       Μουρτζίλας Γεώργιος

 

 
Ζητείται βοηθός φαρμακοποιού για φαρμακείο στην Αλεξάνδρεια PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 10:48
Ζητείται βοηθός φαρμακοποιού για φαρμακείο στην Αλεξάνδρεια.
Απαραίτητη προϋπηρεσία 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977030809
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 24