ΦΣ Ημαθίας: Πρόσκληση σε σεμινάριο Α' Βοηθειών στη Βέροια 9 & 10 Δεκεμβρίου PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Νοέμβριος 2023 06:49

Βέροια, 09/11/2023

ΠΡΟΣ: Μέλη Φ.Σ. Ημαθίας

 

ΘΕΜΑ: Πιστοποιημένο σεμινάριο «Α΄ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», για τα μέλη του Συλλόγου, στη Βέροια

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε την συμμετοχή του Συλλόγου μας, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένου σεμιναρίου «Α’ Βοήθειες για Φαρμακοποιούς», που διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

 

Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει ένα σεμινάριο το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Δεκεμβρίου, με ωράριο 09:00-18:00, στη Βέροια, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EasyEducation(Κεντρικής 5, 1ος όροφος).

 

Οι συμμετέχοντες φαρμακοποιοί, εφόσον παρακολουθήσουν το σύνολο των ωρών του σεμιναρίου, δηλαδή το πρόγραμμα και των δυο ημερών, θα λάβουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο θα αποδεικνύει την ικανότητά τους στην παροχή υπηρεσιών Α’ Βοηθειών και επίσης 24 ΜΟΡΙΑ συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ.

 

Το κόστος εγγραφής για κάθε φαρμακοποιό ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 25€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), καθώς ο ΠΦΣ αναλαμβάνει το κόστος των εκπαιδευτών του ΕΕΣ και ο Σύλλογός μας το κόστος του Catering.

 

Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ,www.ideeaf.gr/ees, στην οποία, θα βρείτε και όλες τις πληροφορίες για το σύνολο του προγράμματος και το αναλυτικό περιεχόμενο του σεμιναρίου (επισυνάπτεται).

Η εξόφληση γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον, με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτα και αμέσως μετά θα παραλαμβάνετε στο email σας το τιμολόγιο του ΙΔΕΕΑΦ στα στοιχεία του φαρμακείου σας, που θα έχετε δηλώσετε.

 

Θεωρώντας ότι η πιστοποιημένη απόκτηση γνώσεων για την παροχή Α’ Βοηθειών από τα φαρμακεία μας αποτελεί, εκτός από εφόδιο για κάθε συνάδελφο και ένα όπλο στη φαρέτρα των επιδιώξεών μας ως κλάδος, σας καλούμε να συμμετέχετε στο σεμινάριο αυτό και να φροντίσετε εγκαίρως για την εγγραφή σας, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (maximum 40 άτομα).

 

 

 

 

Για το ΔΣ            

 

Η Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας

Κατή Σοφία                        Μουρτζίλας Γεώργιος